Blog dedicado a difundir el proyecto SEAP - Servicio Experimental de Autonomía Personal para personas afectadas de Espina Bífida e Hidrocefalia

jueves, mayo 10, 2007

TROBADA NACIONAL DE PERSONES AMB ESPINA BíFIDA.

El cap de setmana del 19 al 22 d'abril es va organitzar una trobada nacional d'Espina Bífida a la Manga del Mar Menor. Hi van participar gent afectada juntament amb altres voluntaris no afectats. Ho van dur a terme diferents associacions d'Espanya, però principalment la comunitat de Múrcia. Vàrem sortir de Barcelona i desprès d'un llarg viatge de dotze hores, per fi hi vàrem arribar a la Manga (Al·leluia!!!!).

Durant l'estada es van fer tota una sèrie d'activitats. Una d'elles consistia en explicar les nostres experiències davant d'un nombrós públic (quins nervis... és tan difícil parlar amb tanta gent mirant!!!) . Nosaltres vam explicar com es treballa dins la nostra associació i el funcionament del SEAP.

A part d'això, vàrem fer també altres activitats: relaxació, hípica, debats... i festa!! En l'activitat de relaxació es va treballar la concentració i el coneixement del nostre cos. Una altra de les activitats que vàrem fer va ser la hípica, on es va posar en pràctica el nostre equilibri. Un d'aquells dies també vàrem fer una excursió a Cartagena (fins i tot vàrem pujar al castell de la ciutat).

En definitiva, va ser una experiència molt gratificant ja que vàrem conèixer a molta gent d'altres llocs i hi vàrem fer amistat. Ademés, aquests dies han servit per a què la nostra societat es sensibilitzi una mica més amb els afectats d'Espina Bífida. Només per això va valer la pena. A veure si ben aviat ens animem a fer un altre viatge; us hi apunteu??