Blog dedicado a difundir el proyecto SEAP - Servicio Experimental de Autonomía Personal para personas afectadas de Espina Bífida e Hidrocefalia

martes, marzo 06, 2007

DIFONENT EL SEAP...

Un cop al mes, aproximadament, els joves de l'associació ens reunim per parlar sobre temes del nostre interès, fer sortides, relacionar-nos... S'intenta buscar un espai per fer palessos els interessos dels joves amb espina bífida de l'associació . Aquestes trobades estan preparades i dirigides per la Vero, la psicòloga de l'APAFEB.

Cada vegada que ens trobem fem diverses activitats i aquesta vegada el que hem fet és una exposició preparada des del SEAP (Servei Experimental d'Autonomía Personal). L'exposició es va preparar durant bastant temps al pis i les encarregades de fer la ponència eren la Miriam i jo(Miriam Meseguer). L'exposició consistia en donar a coneixer la nostra associació i la nostra afecció, però el tema central era el SEAP i el seu projecte d'autonomia personal. Per aixó, vam animar a les persones amb Espina Bifida a participar d'aquest servei creat per l'associació i que a nosaltres ens ha anat tant bé. Els dies anteriors estàvem una mica nervioses ja que mai abans haviem parlat davant de tanta gent. Tot i això, ens vam tranquilitzar i ens va sortir prou bé. Vist l'èxit que vam tenir dissabte, ens vam animar a fer-n'hi una altra.

En aquesta ocasió hem anat a un institut amb nois i noies que feien un cicle formatiu de grau superior. Ells estaven interessats en conèixer el funcionament del SEAP i la nostra participació en ell. Per això, acompanyades de la Vero i de l'Ana, els hi hem explicat la nostra experiència dins el pis d'autonomia. Carai, avui sí que estàvem nervioses !! L'aula impressionava molt !!

Però no us penseu que aquí s'acaba tot... A l'abril anem a Múrcia i hem de fer una exposició davant de molta, molta gent!!(quins nervis... ja no ens queden ungles).