Blog dedicado a difundir el proyecto SEAP - Servicio Experimental de Autonomía Personal para personas afectadas de Espina Bífida e Hidrocefalia

jueves, octubre 26, 2006

SORTIDA A SIRIUS


Al pis fem diverses activitats. Un matí, una d'elles va ser anar a SIRIUS. Es tracta d'una organització on hi ha diferents útils perquè la gent amb discapacitat pugui adaptar el seu pis dins les seves necessitats.


Allà ens van atendre molt bé i ens van ensenyar coses molt interessants. Una de les coses que ens va agradar més va ser una cadira per persones amb discapacitat que es podia regular perquè a l'hora de fer les tasques de la llar poguessim treballar a l'alçada adequada.
A la Miriam M., en canvi, li va cridar l'atenció el comandament a distància de la cuina. Amb ell es podia encendre l'estractor, a més també hi havia un utensili per poder baixar el moble dels plats i gots.

A l'Ivan li van cridar l'atenció els wc adaptats. Ens van ensenyar els diferents tipus de que hi ha; un dels qual es podia posar a diferents alçades. També t'ajudava a l'hora de netejar-te per si tens problemes de movilitat a les mans. Després vam veure varies cadires per posar a la dutxa i també diferents tipus de taules per traslladar-te des de la cadira. Hi havia varis models de taula, una d'elles tenia un disc en el qual et seies i et podies traslladar a un altre lloc diferent .
Agraïm l'atenció rebuda cap a tots nosaltres. Ens van tractar molt bé i ens va agradar que es preocupin perquè tot sigui més accessible per nosaltres.

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Hola a tots,

em sembla super interessant el text que heu afegit aquesta vegada al blog. Espero que continuem en aquesta linia i creem un blog amb informació útil per a tota la societat.

Una abraçada,
Sara.

8:34 a. m.

 
Anonymous Anónimo said...

Felicitats nois! Us ha quedat un text super ben estructurat i amb un bon contingut. Espero que serveixi de consulta per tothom.


Salutacions !!!
Sara.

1:57 p. m.

 

Publicar un comentario

<< Home