Blog dedicado a difundir el proyecto SEAP - Servicio Experimental de Autonomía Personal para personas afectadas de Espina Bífida e Hidrocefalia

miércoles, enero 17, 2007

barreres a la ciutat

Des del SEAP fem un escrit al diari publicat el dia 11 de gener que consisteix a fer una carta de protesta per la mala accesibilitat que hi ha a Barcelona per les persones amb una discapacitat com en aquest cas es Espina Bifida.

Som tres joves afectats d'espina bifida.
Actualment , participem en un projecte d'autonomia personal perquè la gent amb discapacitat superi les seves barreres dia a dia.
No obstant , observem que la ciutat no es troba adequadament adaptada i això ens impedeix desenvolupar els nostres objectius d'una manera mes autonoma i independent . Les persones com nosaltres, amb movilitat reduida , hem de fer verdederes paripecies per pujar a l'autobús, agafar el metro, saltar vorades. A mes el que si que esta adaptat , en moltes ocasions , ens ho trobem espatllat. Es vergonyós que gent que va amb croses o amb cadira de rodes hagi de canviar els seus plans perque les infrastructures de Barcelona no estan ben adaptades . Nosaltres ens esforçem per superar les nostres limitacions.
¿Quan comptarem amb la seva col.laboració?

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

hola.
Me llamo Jorge Ruitiña y pertenezco a una empresa que desarrolla su actividad en el campo de la autonomía personal. Por lo que he leido en vuestro blog, os gusta disfrutar de la libertad que os puede dar la tecnología. Para mí sería muy interesante poder hablar con vosotros para conocer vuestras impresiones sobre las ayudas técnicas, sobre cosas que tienen que ver con cómo os sentís ante las tecnologías de apoyo, etc.
Lo cierto es que no sé de qué manera me puedo poner en contacto con vosotros por lo que me gustaría que me dijéseis cómo hacerlo.
Os agradezco la atención.

8:18 a. m.

 
Anonymous Anónimo said...

Hola jorge!

Puedes ponerte en contacto con nosotros a través del mail:
seap.apafeb@gmail.com

9:55 a. m.

 

Publicar un comentario

<< Home