Blog dedicado a difundir el proyecto SEAP - Servicio Experimental de Autonomía Personal para personas afectadas de Espina Bífida e Hidrocefalia

domingo, octubre 21, 2007

seap 2007/2008

Hola,
Soc Miriam Meseguer, aquest any en el seap han cambiat coses, coses com que el nostre company Ivan que compartia pis amb nosaltres l'any passat i l'altre s'ha independitzat .
Una altre cosa que tambe es important es que tenim cordinadora nova es diu Azahara portara la cordinació del seap i tambe l'espai jove que es un espai que es va formar a la nostra associació per majors de 18 anys especialment amb espina bifida.
us animo a tots a participar del seap ja que es un espai molt intessant per a nosaltres i per tots els nostres familiars que ens estimen i que el que volen es que siguem el mes autonoms possibles per poguer desenvolupar les coses de la vida quatidiana amb mes facilitat que fins ara us animo a participar d'aquest espai, aprendreu moltes coses noves que mai heu fet o que si mes no poques vegades les heu fet .
Siusplau poseu-vos en contacte amb l'associació de barcelona us dono el numero de telefon per si voleu participar d'aquest espai tant important per nosaltres .

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Hola noies sóc la ex-coordinadora!!! Espero que continueu treballant com sempre amb la mateixa il·lusió i les mateixes ganes. A veure si vosaltres tb us independitzeu i voleu!!!!! T'has deixat el número de telèfon ... aisssss aquesta memòria .... Petons!!!!!!!!!!!

3:04 p. m.

 

Publicar un comentario

<< Home